menu

Hotels Jaisalmer

Jaisalmer kan vooral pronken met het grote aantal heritage hotels, maar heeft evenzeer een groot aanbod van budgethotels. Voor verscheidene hotels kan men online boekingen maken, maar meestal is het zeker niet nodig op voorhand te reserveren.,

Veel van de heritage hotels in Jaisalmer zijn voormalige buitenverblijven en zomerpaleizen van leiders en koningen, en daarom is de culturele achtergrond van de stad hier zeker aanwezig.

Luxe staat hier centraal en dat is aan alle aspecten van de heritage hotels te merken. In deze hotels kunnen vaak ook rondritten en tours geboekt worden. De bijbehorende restaurants bieden vaak zowel westerse als lokale gerechten aan.

De budgethotels in Jaisalmer zijn simpel maar goed. De kamers zijn vrij simpel ingericht en er is geen sprake van een groot aanbod aan faciliteiten, maar over het algemeen zijn de budgethotels net en behoorlijk. Een groot aantal budgethotels zijn aan de noordelijke kant van Gandhi Chowk.

De meeste hotels zijn in het centrum van Jaisalmer gelegen, maar men kan ook overwegen een hotel te boeken dat buiten de stad gelegen is. Op die manier moet men wel op wat tijd rekenen om in het centrum van Jaisalmer te raken, maar men heeft ook kans dat men zo een goedkoper hotel vindt.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen