menu

Hotels India

In India vindt ieder zijn smaak: er zijn zowel low-budget hotels als luxueuze vijfsterrenhotels. Men kan de hotels in het land in vier grote categorieën indelen.,

De budget hotels zijn er meestal van goede kwaliteit en vrij kleinschalig. De heritage hotels hebben als voornaamste kenmerk dat ze de Indiase sfeer en architectuur weerspiegelen. De luxueuze hotels hebben zeer goede faciliteiten. De resorts zijn vooral langs de kust te vinden en zijn vaak deel van een grotere hotelketen.

Sinds het toerisme tijdens de jaren '90 van de twintigste eeuw voortdurend toenam, is het aanbod aan hotels erg toegenamen. Daarom heeft men tegenwoordig heel wat keuze als men een hotel zoekt. Men kan perfect afwisselen tussen verschillende categorieën van hotels.

Vroeger waren alle hotels in India erg goedkoop, maar sinds de groei van het toerisme is er een duidelijke kloof ontstaan tussen de budgethotels en de meer luxueuze hotels. Men kan er over het algemeen echter van uit gaan dat men nog steeds voor een vrij goedkope prijs in een goed hotel kan verblijven.

Meestal hebben de hotels ook een restaurant waar men kan eten. Soms zijn deze gefocust op het serveren van lokaal eten, maar men kan er ook andere gerechten, zoals Chinese en westerse gerechten, eten.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen