menu

Hotels in Orlando

Plan je een vakantie naar Orlando, neem dan zeker eens de mogelijkheid door om op zoek te gaan naar enkele goedkopere hotels binnen de gekende Amerikaanse hotelketens. Zo heb je kwalitatief heel goede hotels van de Best Western keten, Quality Inn, Motels 6 en 8, Days Inn, …,

Ieder jaar gaan miljoenen vakantiegangers naar Orlando en er is dan ook een enorm aanbod aan hotelovernachtingen in alle prijsklassen. Wat ook het doel is van je verblijf in Orlando, een (goedkoop) hotel vinden is absoluut niet moeilijk.

Orlando telt diverse areas waar er een sterke concentratie van hotels is. Voor ons als toerist zijn de hotels thv International Drive alvast een goede ligging.

International Drive
Vlakbij tal van attracties en restaurants. Naar Disney en de Universal Studio’s is er een gemakkelijke verbinding.

Downtown Disney
Ter hoogte van de ingang en in de omgeving zijn er een aantal hotels die budgetvriendelijk zijn en geschikt zijn voor zowel gezinnen als koppels.

Luchthaven
Ideaal als je bijvoorbeeld vroeg moet vertrekken of laat aankomt in Orlando. Voor de rest ben je beter af in andere regio’s waar meer te beleven valt.

Kissimmee
Heel veel goedkope resorts, gelegen vlakbij de ingang van het Walt Disney World Resort.

Naast deze zijn er nog wel een aantal andere regio’s waar heel veel hotels gelegen zijn. Je zou afhankelijk van je planning je dagelijks kunnen verplaatsen maar over het algemeen is alles heel goed met de wagen te bereiken.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen