menu

Hotels in Nha Trang

Nha Trang heeft zo’n 9 maanden per jaar mooi weer. Zelden typhoons, overstromingen of stormen die je vakantie natter kunnen maken dan je zou wensen. Ter hoogte van de boulevard zijn er tal van nieuwe resorts gebouwd. Kies je wat meer voor de authenticiteit van het “Nice van Frans- Indo-China” dan trek je enkele straten meer de stad in.

Afhankelijk van de soort reis en je budget kan je opteren voor een mini-hotel of eerder een luxueus all inclusive hotel. Ook in Vietnam zijn zulke formules mogelijk.

Wij houden het bescheiden en kiezen het Phuong Ngoc Hotel. Op 1 km van het strand, gelegen vlakbij de betere restaurantjes.  Propere kamers met tv, koelkast, airconditioning, douche en toilet. Zeer gedienstige gastvrouw en niet opdringerig. Fiets en motorverhuur. Topadres voor wie ontvangen wil worden met echte Vietnamese vriendelijkheid.

We kunnen ons best wel voorstellen dat je tijdens een strandvakantie in Vietnam wel eens wat meer luxe wil. Een overzichtje van mogelijke kandidaten:

  • Six Senses Hideaway Ninh Van Bay: wie bezoekt onze website? Misschien bent u wel een rijke toerist op zoek naar een schitterende huwelijksnacht voor je echtgenote? Voor net geen 1000 dollar per dag verblijf je in dit prachtige resort met dan ook geen enkele negatieve opmerking.
  • Ha Van Hotel: of je bent een echte budgetreiziger die elke dollar twee keer draait? Uitstekende beoordelingen voor dit hotel van amper iets meer dan 10 dollar !!!
  • Ana Mandara Resort: stijlvol, luxueus, charmant. Een echt luxueus hotel zoals je er voorbeeld op Bali of Koh Chang kan vinden.
  • Sunrise Beach Resort Nha Trang: schitterend hotel in een betaalbare klasse met een prachtig uitzicht.
  • Perfume Grass Inn: heel populair bij backpackers doch sterk overroepen. Wordt ook door de Lonely Planet reisgids aanbevolen en is zo slachtoffer van zijn eigen succes.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen