menu

Hotels in Florida

Ook op gebied van stijl heb je heel veel variatie. Er is de Art Deco in Miami of de postmodern look in Orlando. Er zijn houten cabines in de bossen of misschien wil je wel slapen in de typische Amerikaanse huisjes met schommelstoel voor de deur op de Keys?

Florida heeft een aantal grote steden waar het aanbod heel gevarieerd is. Ontdek alvast onze keuze van hotels die we aangedaan hebben tijdens onze rondreis door Florida. Zo hebben we overnacht in ondermeer Miami, Orlando, Key West, Fort Lauderdale en Kissimmee. Daarnaast zijn ook steden als Daytona Beach, Tampa, Sarasota en St Petersburg goede plaatsen om te overnachten.

Wat ook je reden is voor Florida te bezoeken, op gebied van hotels en overnachtingsmogelijkheden is er keuze en variatie genoeg. Maar dat heb je ook op gebied van bezienswaardigheden, pretparken of natuurparken. Kortom, Florida is de ideale vakantiebestemming voor zij die houden van zon, variatie, avontuur en natuur.

,Als je op zoek bent naar een hotel, motel, vakantiehuis of zelfs een resort in Florida heb je ze in alle soorten. Van Key West tot Fort Lauderdale, Florida is zo gevarieerd. Er zijn de resorts vlakbij de tropische stranden, de themahotels vlakbij de vele pretparken in Orlando, de motels aan de belangrijkste bezienswaardigheden of de luxehotels in Miami.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen