menu

Hotels in Dalat

In Dalat een hotel kiezen is op zich niet zo moeilijk. De meeste overnachtingsmogelijkheden bevinden zich in het centrum op enkele omgebouwde villa’s na met hotelfaciliteiten die zich op de vlakbij gelegen heuvels bevinden.

Wij kiezen voor het Trung Cang Hotel, dat bij het Sinh Cafe hoort. Het is een recent gebouw met propere kamers. Er is een restaurant aanwezig met een degelijke service. Ligt op 200 m van het centrum en het meer. Ruime kamers met douche en toilet, airconditioning, koelkast, tv,…

Je bevindt je hier op 1500 m hoogte zodat airco niet echt een absolute must is. Hoe je voor de rest je wensen rond je verblijf invult is op zich geen probleem. Ook in Dalat is er keuze van goedkope tot super luxueuze hotels.

  • Dreams Hotel: klein hotel met 9 kamers die grote bekendheid heeft omwille van de supervriendelijke ontvangst en de nette kamers. Ook het ontbijt mag er zijn. De Prijs kwaliteit is super en dat alles voor amper een dollar of 20.
  • Hotel Chau Au Europa: proper hotel met een fantastisch uitzicht en comfortabele kamers.
  • Sofitel Dalat Palace: hotel van de beroemde keten en dus wat prijziger doch uiteraard met een uitstekende service.
  • Thien An Hotel: hotel met een fantastisch ontbijt, vriendelijke ontvangst en goede verhouding prijs/kwaliteit.
  • Novotel Dalat: betaalbaar alternatief als je op zoek bent naar zekerheid. Novotel comfort en service.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen