menu

Hotels Hua Hin

Hoewel Hua Hin niet bijzonder groot is, is er toch een groot aanbod aan accommodatie. Veel van de accommodatiemogelijkheden zijn vlakbij het strand en de pier gelegen; dit zijn vooral de meer luxueuze hotels. Er is echter ook een vrij grote keuze aan guest houses die verder van het strand gelegen zijn.,

Over het algemeen is het zo dat men meer betaalt voor een hotel aan het strand dan voor een hotel dat verder van de kustlijn ligt. De goedkopere guest houses zijn dan ook dichter bij het centrum van Hua Hin te vinden.

Een nadeel (of een voordeel) is dat men dan verder van de uitgaansbuurten verwijderd zit, en er zijn ook minder restaurants en winkels. Een uitzondering hierop is Soi 67: hier vindt men een cluster van guest houses die toch in de nabijheid van het strand gelegen zijn. Men moet echter rekening houden dat men ook hier wat meer betaalt wegens de goede ligging.

Hua Hin is in de eerste plaats een vakantieoord voor Thai en gepensioneerde westerlingen. Daarom zijn er naast de guest houses en de hotels ook heel wat appartementen te vinden. Dit kan een goed alternatief zijn voor een hotel als men beslist gedurende een langere tijd in Hua Hin te verblijven.

In Hua Hin hebben we ondermeer verbleven in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza en het Sofitel Centara Grand Resort and Villas Hua Hin.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen