menu

Hotels Florida Keys

Op The Keys in Florida zijn tal van hotelmogelijkheden te vinden gaande van goedkope guesthouses tot exclusieve en dure hotels. Het is maar wat je er zelf aan wilt geven. Je hebt er ook tal van hotelketens zoals Holiday Inn, Mariott Inn, Days Inn of Best Western.,

Neem eens diep adem, hou het op voor een paar seconden en adem dan langzaam uit. Voel het warme windje, de verse lucht en de tropische landschappen. Welkom in de Florida Keys waar het allemaal draait rond ontspanning en vakantie.

De Florida Keys starten ten zuiden van Miami, meerbepaald in Key Largo en eindigen in Key West. Alleen al aan het puntje van de Keys geraken is een belevenis op zich door van brug naar burg te rijden die de vele eilanden met elkaar verbinden.

Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie, een sportieve uitdaging of gewoon een weekje zon en lui lekkeren, op de Keys komen uw dromen waar. Het is een slagzin die je heel veel leest, maar na er zelf geweest te zijn kunnen we het wel beamen, de Keys zijn prachtig! Zelf verblijven we in een Best Western Motel. Lees alvast onze ervaringen.

Best Western Hibiscus Motel

Gelegen op Key West en op wandelafstand van Duval Street en het strand verblijven we 2 nachten in dit hotel met zwembad en alle faciliteiten
» Best Western Hotel Keys Florida

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen