menu

Hotels Delhi

Delhi, de grootste stad van India, is een goed voorbeeld van hoe het toerisme en de hotels de laatste jaren positief geëvolueerd zijn. Vroeger kon men in Delhi enkel kiezen tussen low-budgethotels en chique vijfsterrenhotels.,

Tegenwoordig is er echter ook keuze in een categorie van hotels die het midden houdt tussen die twee uitersten, en men kan er zelfs enkele bed and breakfasts aantreffen.

Vooral toeristen die op zoek zijn naar budgethotels zijn zullen hier zeker hun gading vinden, aangezien dit nog steeds de meest gangbare vorm van accomodatie in Delhi. Veel van deze hotels zijn zeer centraal gelegen, en vooral in de buurt van het station is er een groot aanbod van heel goedkope hotels.

De mid-range hotels zijn een uitstekende keuze voor wie degelijk maar toch betaalbaar in Delhi wil verblijven. Vele van deze hotels zijn guest houses. Ze zijn vaak goed gelegen en meestal zijn ook de faciliteiten van deze hotels aantrekkelijk.

De kosten voor een luxueus hotel kunnen in Delhi vrij hoog oplopen, en men moet ook rekening houden met de extra toeslag die gevraagd wordt voor dure kamers. De kamers zijn over het algemeen zeer goed, en faciliteiten als zwembad en spa zijn geen uitzondering. Meestal is het restaurant ook zeer goed.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen