menu

Hotels Chiang Mai

Chiang Mai is de grootste en meest bezochte stad van noordelijk Thailand. Het wordt voornamelijk door toeristen bezocht door het grote aantal tempels en andere historische gebouwen dat men er kan bezichtigen en de Thaise tradities en cultuur die er nog steeds in stand worden gehouden. Men kan er veel hotels en guest houses in alle prijsklassen vinden.,

Hoewel hotels nog steeds de voornaamste vorm van accommodatie zijn, zijn er in Chiang Mai zeer veel guest houses te vinden. Met een aantal van ongeveer 150 guest houses is er daarom een vrij grote keuze. Veel guest houses zijn gelegen in het oude stadsgedeelte binnen de stadsmuren van Chiang Mai.

Men bevindt zich dan vlakbij alle bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Een groot aanbod van accommodatiemogelijkheden vindt men in de buurt van de Tha Phae Gate.

In Chiang Mai zijn er ongeveer 1000 hotels. Men kan ongeveer hetzelfde verwachten als in Bangkok qua prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn verschillende vijfsterrenhotels. Vele daarvan zijn gelegen in het oude stadsgedeelte.

Het is ook mogelijk om in een resort te verblijven: op die manier geniet men van de prachtige natuur die Chiang Mai te bieden heeft. Als men gedurende langere tijd in de stad verblijft, is er de mogelijkheid een appartement te huren.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen