menu

Hotels Bikaner

Bikaner heeft zowel budgethotels en midrange hotels als luxueuze resorts. Ook kan men ervoor kiezen in één van de vele heritage hotels die in de stad gelegen zijn te overnachten. Ook net buiten Bikaner zijn er enkele hotels te vinden.,

Eén van de meest luxueuze heritage hotels van Bikaner is Laxmi Niwas Palace. Dit voormalige paleis was vroeger de residentie van de koning van de staat van Bikaner. Er zijn nog vele andere heritage hotels in Bikaner die vroeger paleizen en zelfs kastelen waren.

De budgethotels zijn over het algemeen simpel maar degelijk ingericht met basisfaciliteiten. De meeste budgethotels zijn in de buurt van het treinstation of bij een bushalte gelegen, waardoor men meestal makkelijk de bezienswaardigheden van Bikaner kan gaan bezichtigen. De driesterrenhotels in de stad zijn modern en hebben meestal ook een goed restaurant.

Het hele jaar door zijn er in Bikaner veel toeristen uit alle hoeken van de wereld, maar tijdens het kamelenfestival is er een ware toevloed van mensen die dit festival komen bezoeken. Als men tijdens deze periode naar de stad gaat, is het daarom aan te raden op voorhand een kamer te reserveren, aangezien het tijdens dit festival moeilijker kan zijn om accommodatie te vinden dan tijdens de rest van het jaar.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen