menu

Hotels Bharatpur

Bharatpur wordt een steeds meer bezochte stad (vooral doordat meer en meer mensen de prachtige lokale flora en fauna ontdekken), en daarom moet de accommodatie zich aanpassen aan het groeiende toerisme.,

Bharatpur beschikt over een gevarieerd aanbod, dat aan ieders wensen zal voldoen. Meestal bezoekt men Bharatpur voor de rust, en dat wordt ook als belangrijk ervaren in de hotels: deze maken vaak een rustige en bescheiden indruk.

Er zijn verscheidene luxueuze hotels in Bharatpur, en deze zijn over het algemeen zeer rustig gelegen. De luxueuze hotels en heritage hotels zijn meestal centraal gelegen en hebben goede faciliteiten; sommige hebben een zwembad of therapiecentrum. De restaurants in deze hotels serveren zowel lokale gerechten als westerse gerechten.

Wie wat meer avontuurlijk aangelegd is, kan ook overwegen in een kamp of forest lodging te overnachten. Op die manier voelt men zich één met de natuur, en het is ook een heel andere ervaring dan in de meeste andere Indiase steden, waar dit soort van kamperen niet mogelijk is. De forest lodgings organiseren vaak ook sightseeing tours in de stad en leren je de mooiste plekjes kennen. Er is ook een hotel binnen de gronden van Keoladeo National Park, een groot natuurpark in Bharatpur.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen