menu

Hotels Bangkok

In een grootstad als Bangkok kan het niet anders dan dat er veel hotels zijn. Hotels zijn hier de voornaamste vorm van accomodatie. In zowat alle districten van de stad vindt men hotels, dus men kan kiezen waar men wil verblijven.,

Door het steeds groter wordende aantal toeristen, stijgen de prijzen van de hotels aanzienlijk, maar als men goed zoekt, kan men nog steeds goede zaken doen. In Bangkok geldt de regel dat de prijs die men betaalt voor een kamer evenredig is met wat men krijgt. Als men een eigen badkamer, een televisie, air-conditioning of een mooi uitzicht wil, zal men daar meer voor betalen dan voor een kamer die geen van die kwaliteiten heeft.

Er is een groot aantal vijfsterrenhotels in Bangkok. Meestal zijn deze onderdeel van een grotere keten, maar sommige van deze hotels zijn gebonden aan Bangkok. De meeste van deze luxueuze hotels zijn te vinden aan de oevers van de Chao Phraya Rivier.

De goedkopere hotels zijn te vinden in de Khao San regio. Langs Khao San Road zijn er nog enkele van de goedkope guest houses en hostels te vinden waar Bangkok eens zo befaamd voor was, en die men vrijwel nergens anders nog in de stad tegenkomt.

P.S. Wij verbleven ondermeer in het Narai Hotel, Arnoma Hotel, Amari Atrium Hotel, New Road Guesthouse, … Lees onze ervaringen en meer informatie over deze hotels en guesthouses.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen