menu

Hotels Amritsar

Amritsar is een drukbezochte stad, en daarom is er een grote keuze aan hotels, gaande van low-budgethotels tot vijfsterrenhotels. Men moet meestal niet op voorhand reserveren, aangezien er een groot aanbod is.,

Een speciaal gegeven van Amritsar is het feit dat men er de nacht kan doorbrengen in één van de belangrijkste toeristische trekpleisters. De Gouden Tempel is namelijk niet alleen één van de bekendste bezienswaardigheden van de stad, maar men kan er ook volledig gratis overnachten. Dit gebruik toont aan dat iedereen welkom is in de tempel, ongeacht zijn of haar religie, ras of geslacht.

Men moet echter in gedachten houden dat dit een heilige plaats is, en daarom moet men met enkele strikte regels rekening houden. Er wordt een kleine donatie verwacht, maar de ervaring om in deze tempel te kunnen verblijven is de kleine geldsom meer dan waard. Er zijn echter ook veel andere goedkope hotels in de stad waar men voor een beperkt bedrag kan overnachten.

Uiteraard heeft Amritsar ook enkele zeer luxueuze hotels te bieden, gezien het feit dat het een commercieel centrum is en ook veel zakenmensen ontvangt. Vele daarvan zijn centraal gelegen en sommige maken ook deel uit van een grotere hotelketen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen