menu

Hotels Agra

De Taj Maha is het hoogtepunt van een bezoek aan Agra, en daarom kan de stad pronken met een zeer groot aantal bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Omdat de lokale accommodatiemogelijkheden aangepast moeten zijn aan deze toestroom van toeristen, is ervoor gezorgd dat er een groot aanbod aan hotels is, en dat aanbod wordt elk jaar groter.,

Tijdens het hoogseizoen (van december tot en met februari) wordt aangeraden dat men een hotelkamer op voorhand reserveert, omdat het dan niet gegarandeerd is dat men wel degelijk een kamer vindt.

De hotels zijn over de hele stad verspreid, maar meestal zijn de voornaamste bezienswaardigheden vrij goed toegankelijk. De meer luxueuze hotels bieden vaak een mooi uitzicht, en vanuit sommige van de chique hotels die dicht bij de Taj Mahal gelegen zijn heeft men zelfs een uitzicht over het majestueuze bouwwerk.

De kamers van de budgethotels en de mid-range hotels zijn over het algemeen bescheiden maar degelijk. De chique hotels beschikken vaak over moderne faciliteiten en hebben ook airconditioning. Er wordt grote zorg besteed aan het interieur van de hotels, en deze hotels zorgen vaak voo een groot contrast tussen de historische sfeer van Agra en de moderne uitstraling van de luxueuze hotels.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen