menu

Hotel Orlando

Waarschijnlijk zal een van de hoofdredenen voor je bezoek aan Florida de stad Orlando zijn met zijn vele pretparken. Goede keuze alvast als je het ons vraagt en Orlando heeft dan ook, mede door de enorme populariteit van de pretparken, een enorm aanbod aan hotels.,

Er zijn keuzemogelijkheden te over gaande van dure resorts tot budgetvriendelijke hotels. In heel veel hotels wordt ook rekening gehouden met kinderen en zijn tal van kamers kindvriendelijk ingericht.

In Orlando heb je uiteraard de (dure) hotels van de Disney keten maar er zijn zeker alternatieven die je moet bekijken. Uiteraard hangt het allemaal een beetje af van je budget en je persoonlijke wensen maar ongetwijfeld kun je een keuze maken in één van de vele hotels die gelegen zijn op de bekendste (hotel) straat van Orlando: International Drive.

Zo ook wij en na enkele hotels onder de loep genomen te hebben kiezen we voor een hotel uit de La Quinta keten, de La Quinta Inn Orlando. Wat dit hotel te bieden heeft en hoe onze ervaringen geweest zijn hebben we even neergeschreven.

La Quinta Inn Orlando

Orlando heeft tal van mogelijkheden om zowel goedkoop als duur te verblijven. Zelf kiezen we er de La Quinta Inn Orlando uit. Ontdek onze ervaringen en info.
» La Quinta Inn Orlando

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen