menu

Hotel of vakantiehuis in Toscane?

Afhankelijk of je in Toscane bent voor een city trip in een van de grotere steden als Firenze of Pisa of voor een rustgevende vakantie afgesloten van alle drukte, zal je je verblijf daar dan ook naar richten.

Vakantiehuis Toscane

Onze vakantie was opgesplitst in een weekje Toscane met bezoek van enkele historische dorpjes, bezoek van wijngaarden en bruinbakken aan het zwembad. Een verblijf in een echte Italiaanse “Fattoria” is dan ook een unieke ervaring.
» Fattoria di Basciano

Hotel in Firenze

Voor onze korte citytrip in Firenze hebben we gekozen voor iets totaal anders. Tijdens het zoeken naar een hotel kwamen we uit op een aanbieding voor één van de Unahotels in Firenze. De Unahotels zijn stuk voor stuk pareltjes met een heel aparte stijl en inrichting. Een ware aanrader, temeer door de ideale ligging.
» Una hotel Vittoria

We kunnen er wel inkomen dat je meer keuzes wil zien dan enkel maar waar wij tijdens onze vakanties verbleven. Smaken verschillen immers en daarom dat we dan ook op de volgende pagina’s een overzicht geven van andere hotels en vakantiehuizen.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Toscane? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen