menu

Hotel Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard

Hotel Hampton by Hilton is perfect centraal gelegen in de meest dynamische buurt van Amsterdam. Binnen wandelafstand bevinden zich de Amsterdam ArenA, de Heineken Music Hall, het Ziggo Dome en een van de grootste IMAX-bioscopen van Nederland. Met het openbaar vervoer sta je binnen de vijftien minuten voor de deur van het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum of het Van Gogh-museum. De wervelende binnenstad van Amsterdam bruist dag en nacht.

Hotel Hampton by Hilton Amsterdam binnen

Hampton by Hilton is een no-nonsense hotel met alle gewenste comfort, gaande van gratis WiFi en flatscreen-TV tot vergaderruimtes en een gratis fitnesscenter met de meest moderne toestellen. De ruimtes zijn open en modern ingericht. Er zijn ook kamers voorzien voor rolstoelgebruikers en suites. Het hotel biedt elke ochtend een warm ontbijtbuffet. Je kunt 24 uur op 24 terecht in de Suite Shop voor een snack of een drankje. In de directe omgeving van het hotel zijn er tal van eigentijdse bars en restaurants.

Hotel Hampton by Hilton Amsterdam vooraanzicht

Het Hampton by Hilton Hotel is bereikbaar met de trein. Het station is vlak tegenover de deur. De luchthaven van Schiphol bevindt zich op tien minuten treinen van het hotel. Je kunt ook je wagen parkeren bij het hotel. Het hotel leent zich zowel voor zakelijke verblijven als voor citytrips of voor het bezoeken van evenementen.

Hotel Hampton by Hilton Amsterdam kamer

Meer info over ons verblijf in Amsterdam.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Amsterdam? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen