menu

Hotel Bon Alpina in Innsbruck Tirol Oostenrijk

Igls heet het dorpje dat op 5 km gelegen is van Innsbruck, de hoofdstad van Tirol in Oostenrijk. Daar vind je het all inclusive driesterrenhotel Bon Alpina. Het hotel beschikt over een binnen- en een buitenzwembad en biedt een ruime waaier aan wellness- en fitnessactiviteiten aan. Bovendien heb je vanuit het hotel een prachtig zicht op de Nordkette. Deze accommodatie is dan ook populair bij bergwandelaars en skiërs, die na een actieve dag rust, ontspanning en warmte of afkoeling zoeken. Het hotel is ook opvallend geliefd bij Belgische toeristen.

Bon Alpina Buiten

Hotel Bon Alpina bestaat uit verschillende gebouwen en telt in totaal 95 kamers, elk met telefoon, televisie en een kluisje. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer, voorzien van een haardroger. Alle kamers zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het hotel beschikt over een à-la-carterestaurant, een ‘Stube’ en een bar met een terras. Voor jonge en oudere kinderen zijn er een aantal speelruimten en een speeltuin.

Bon Alpina Binnen

Je kunt gratis je wagen bij het hotel parkeren of gebruik maken van de fietsenstalling. Het hotel organiseert zelf heel wat activiteiten in de prachtige regio waarin het is gelegen. Zo kun je 6 keer per week deelnemen aan een begeleide wandeltocht. Eén keer per week organiseert men een nordic-walkingtrip. Het hotel profiteert dan ook van zijn sublieme centrale ligging in Tirol en daar kun jij alleen maar van meegenieten.

Bon Alpina Berg

Lees meer over Hotel Bon Alpina.
Lees meer over onze vakantie in Tirol.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Oostenrijk? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen