menu

Hotel Alpine Lodge

Hotel Alpine Lodge is gelegen aan de rand van Saanen, op wandelafstand van het mondaine skioord Gstaad. We verblijven er 7 nachten in een standaardkamer op basis van half pension.

Wellness
Je hebt toegang tot een sauna en dampbad. Daarnaast is er een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Het wellnessgedeelte is wat verouderd en is niet echt gezellig. Dit zou stukken beter kunnen.

Keuken
Voor ons was dit toch wel een minpuntje. We hadden in de brochure en op het internet gelezen dat er een voortreffelijke keuken was. De keuken was zeker niet slecht, maar we misten een “restaurantgevoel”. Iedereen loopt door het restaurant naar zijn kamer, er zit weinig sfeer in en al bij al zijn de menu’s eenvoudig. Tevens is er geen keuze van avondmaal mogelijk en er is geen voorgerechten- of dessertbuffet aanwezig. 

Vriendelijkheid
Als je een score moet geven aan dit hotel op gebied van vriendelijkheid dan wordt dit een tien. Het complete team, van de receptionist tot de kelners zijn supervriendelijk. Je kunt gerust ook zaken vragen om aan te passen en als je een melding maakt over een defect komt er actie …

Kamers
Er zijn 28 kamers die ingericht zijn volgens een bepaalde activiteit. Zo zijn er kamers met als thema mountainbiken, skiën of bergbeklimmen. Het leuke aan dit hotel is dat je gratis internet hebt op de kamer. Als je op skivakantie bent kun je zo dagelijks de toestand van de skipisten en het weerbericht volgen. De kamers zijn proper en sommigen geven uit op het buitenzwembad. Als je wilt kun je zo een duik nemen vanuit je kamer.

Besluit
We hebben al in heel wat hotels overnacht en dan ga je nogal vlug vergelijken. Als we prijs en kwaliteit vergelijken dan is dit hotel niet het beste wat we al gezien hebben. Voor een aantal mensen zal dit best een goed hotel zijn, maar wij hadden hogere verwachtingen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen