menu

Hong Kong Space Museum

Het Hong Kong Space Museum

Als je een liefhebber bent van museums dan zal je mogelijks ook al het Museum of Art bezocht hebben tijdens je City trip. Nu, het Space Museum is er net naast gelegen zodat velen de twee combineren. Wat mag je hier verwachten?

Het gebouw zal je direct opvallen, want het is één van de meest opvallende gebouwen van Hong Kong, alhoewel tegenwoordig wordt zoveel bijgebouwd dat je nooit zekerheden hebt. De 8000 vierkante meter grote koepel huisvest een planetarium. Daarnaast heb je er ook een ruimte waar je alles verneemt over astronomie, sterrenkunde en veroveringen binnen de ruimte.

space musuem hong kong

Het museum organiseert regelmatig sessies over astronomie en nieuwigheden binnen de ruimtewereld.

Het museum is vaak maar na de middag open, dus je controleert best vooraf de openingsuren vooral af te zakken richting Tsim Sha Tsui.

Meer info: www.lcsd.gov.hk/CE/Museum/Space

Je kan het museum gemakkelijk bereiken via de Star Ferry, de MTR of via een taxi of bus. Raadpleeg eventueel een stadsplan van Hong Kong of kijk even bij onze tips over hoe je te verplaatsen in Hong Kong.

Bezienswaardigheden in de buurt

  • Clock Tower (klokkentoren)
  • Avenue of Stars met Symphony of Lights
  • Hong Kong Museum of Art
  • Hong Kong ondergronds
  • Markten in Hong Kong

,

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen