menu

Hong Kong Park

Hong Kong Park

Dit park, gelegen midden in Hong Kong, is een ware verademing en bied je de mogelijkheid om even alle drukte achter je te laten. Naast het feit dat het een park is, met bomen, bloemen en vijvertjes vind je er ook enkele attracties in terug.

Zo is er een grote verzameling van vogels waar je letterlijk tussen kan vertoeven, al of niet op grote hoogte via een hangbrug. Je kan er ook tientallen soorten planten ontdekken afkomstig uit alle hoeken van de wereld.

Ook aan de kleinsten is gedacht met een groot speelplein aangepast aan de noden van kinderen en met de nodige veiligheidsmaatregelen.

Meer cultureel gezien heb je er nog het Museum of Tea Ware en Olympic Square waar voorstellingen worden gegeven.

Om je sportief uit te leven kan je terecht in het sportcentrum om bijvoorbeeld eens een partijtje te squashen.

Je komt er met de MTR, halte Admiralty of met de bus. Indien je met de wagen gaat hou er dan rekening mee dat je niet kan parkeren in het park doch er zijn wel betaalde parkings in de buurt. Voor de openingsuren van alle attracties raadpleeg je best de website van het park.

Meer info: www.lcsd.gov.hk/parks/hkp

hong kong park

Bezienswaardigheden in de buurt

  • St. John’s Cathedral
  • Hong Kong City Hall
  • Wan Chai
  • Victoria Peak en Peak Galleria (met Madame Tussauds Hong Kong)
  • Peak Tram

,

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen