menu

Hollywood in New York

New York is al honderden, laat staan duizenden keren onderwerp geweest van Hollywoodfilms of boeken. Meer dan eens werd de stad vernietigd door een tsunami, een epidemie, een meteorietenregen of door een aanval van buitenaardse wezens.

Hollywood in NY King Kong

Niet zelden is het publiek helemaal wild van zo’n apocalyptische taferelen in de Big Apple, en terecht: een mythische stad vraagt om een mythische behandeling of verwoesting.

In het volgende filmpje van Patrick Jean wordt New York verwoest of vervormd door videospelletjes uit de jaren tachtig. Uit een oud televisietoestel verschijnen plots allerlei eendimensionale fenomenen uit videogames. We zien hoe de wolkenkrabbers van New York plots het decor van een groot tetrisspelletje worden: tetrisblokken vallen uit de hemel en haken in de skyline. Pacman hapt metrostation na metrostation op.

Hollywood in NY Mario Bros

Het filmpje is van de hand van Patrick Jean van het Parijse One More Production. Meer mooie filmpjes vind je op hun website: www.onemoreproduction.com

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen