menu

Hoe u geld kunt besparen op wintervakantie

U gaat op skivakantie, maar moet het met een beperkter budget doen? Wij geven u tips, hoe u het voordeligst uw wintervakantie kunt boeken.

Maak gebruik van vroegboekkorting
Plan uw wintervakantie ruim van tevoren. Zo mogelijk een half jaar of een jaar van te voren. Als u goed plant en op tijd boekt, dan profiteert u sowieso al van deze vroegboek- korting. U krijgt dan standaard een korting op uw reservering. Hoe hoog deze is verschilt per touroperator of reisorganisatie en per bestemming. Daarnaast heeft u langer voorpret om naar uw vakantie toe te leven. U betaalt maar een beperkt percentage van de prijs van uw vakantie aan en heeft nog maanden om de rest van het bedrag bij elkaar te sparen. En vergeet ook niet het voordeel dat je dan nog de beste keuze hebt uit het aanbod, want je reserveert als één van de eersten.
Voorbeeld: reisorganisatie

wintersport tips

Groepskorting
Gaat u niet alleen op reis maar in familieverband of met een groter reisgezelschap? Informeer dan altijd naar groepskorting. Groepskorting is weer een voordeeltje voor uw portemonnee. Misschien kunt u allemaal samen in een ruime accommodatie. Een hotel of accommodatie boeken, dat net iets verder weg ligt van de skipiste of de attractie waar u wilt zijn, kan ook voordelig zijn. De kamers zijn wat goedkoper en er zijn meer aanbiedingen. Bij groepskorting mogen soms een aantal mensen gratis bijgeboekt worden. U kunt misschien gebruik maken van een voordelig busje van de accommodatie om naar de skipiste of uw bestemming te gaan. Als u met eigen vervoer bent, is het al helemaal makkelijk.
Voorbeeld: Wintertrex

Garantie op een betaalbare prijs
Sommige reisbureaus bieden een voordelige prijs aan als u bij hen boekt. Het is dus van belang om, voordat u gaat boeken goed geïnformeerd te zijn en alle prijsopgaven binnen te hebben. Zo komt u beslagen ten ijs. Uw reisorganisatie geeft u de garantie dat als u elders een vakantie vindt die goedkoper is, u het verschil terugkrijgt. dat kan een sport zijn om hiernaar op zoek te gaan. U weet eigenlijk al zeker dat u de laatste prijs voor uw vakantie heeft.

goedkoper op wintersport

Lastminutes voor de zoete inval
Kunt u niet eerder reserveren, want het idee om op vakantie te gaan is u net overvallen? U bent vastberaden alsnog op vakantie te gaan? Informeer dan naar de lastminutes. Dit zijn accommodaties die leeg staan en waarvan de agent voor de beheerders of eigenaars, er alles aan doet om de ruimte gevuld te krijgen tegen een mooie prijs. Dit zijn geen slechte accommodaties, alleen minder bekend of minder populair of er gaan gewoon dit jaar niet veel mensen naar die speciale bestemming. Informeer dus altijd ook naar de last-minutes voor uw bestemming.
Voorbeeld: Lastminute

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen