menu

Hoe er te geraken – Mayrhofen

Mayrhofen is ver gelegen in het Zillertal, ongeveer zo’n 170 km van Salzburg en 190 km van München. Je kunt er met de trein naartoe maar de meeste vakantiegangers trekken er met de wagen of de bus naartoe. Kies je toch voor de trein dan zal je meermaals moeten overstappen.

Met de wagen

Vanuit Gent naar Mayrhofen is het bijna 1000 km rijden maar bijna 950 km is langs autosnelwegen. In Oostenrijk heb je een wegenpas nodig die je kunt aanschaffen aan de grens. Je kunt kiezen tussen een pas van 10 dagen of voor een langere periode.

Met de bus

België is op het gebied van busvakanties naar de populaire skigebieden zeker een buitenbeentje. Heel wat reisorganisaties bieden georganiseerde busreizen aan. Keuze te over dus …

Met het vliegtuig

Hoewel het op het eerste zicht een gemakkelijke manier zou zijn is het dat niet. De meeste vluchten landen op München of Salzburg waarna nog een flinke treinrit volgt met overstap.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen