menu

Hoe er te geraken – Gstaad

De beste manier om in Gstaad en omgeving te geraken is met de wagen. Toch zijn er alternatieven zoals bus en trein maar die zullen toch enige moeite vergen.

Met de wagen
Gstaad en in ons geval het iets dichter gelegen Saanen is juist 800 km rijden vanaf Gent. Hiervan is nagenoeg alles autosnelweg op de laatste 30 km na. Om Zwitserland binnen te komen met je eigen wagen heb je een wegenvignet nodig die je kunt aanschaffen aan de grens.

Met de bus
Er zijn een aantal organisaties in België die busreizen organiseren naar Gstaad en omgeving. Wens je hier meer informatie over zou je een kijkje kunnen nemen op de website www.zomerbrochure.be waar je een overzicht vindt van organisaties die busreizen organiseren.

Met de trein
Vanuit België zijn er ongetwijfeld mogelijkheden om met de trein naar Zwitserland te reizen. Zurich of Geneve lijken een haalbare kaart. Van daaruit kun je dan de bekende “The Golden Panoramic” trein nemen die via het Saanental zo naar Montreux spoort.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen