menu

Het Labyrint in Wallonië

Het Labyrint is een uniek park in Wallonië. Je hebt er urenlang plezier in verschillende doolhoven die er zijn aangelegd.

Het grote maïsdoolhof is trouwens een plek waar je maar al te graag zou verdwalen, want onderweg kom je op verschillende plekken leuke animatie tegen. Tal van acteurs verstoppen zich in het labyrint en amuseren je wanneer je bij hen langs moet. Verder heb je hier ook een labyrint met deuren die pas opengaan nadat je de juiste codes hebt gevonden, een labyrintje voor de allerkleinsten en ook een tentoonstelling van miniatuurlabyrinten.

Dit alles vind je midden in de mooie Waalse natuur. Elk jaar verandert het thema van de animatie en dus valt er elk jaar iets nieuws te beleven. Er is eveneens een gezellig restaurant waar je lekker kan eten na een leuk avontuur door de labyrinten, een winkel waar je een souvenirtje van je leuke dag kan kopen en een cafetaria waar je kan genieten van een fris drankje op een warme dag!

Contactgegevens:
Basse commène
6940 Barvaux-sur-Ourthe
086/21.90.42
www.lelabyrinthe.be

Openingsuren:
Van 7 juni tot 31 augustus is de grote doolhof dagelijks geanimeerd door acteurs. Maar ook in september en oktober is het park nog vele dagen geopend.

 Tarieven:
Volwassenen: 9,50€
Kinderen kleiner dan 1m50: 7€
Kinderen jonger dan 3 jaar: gratis

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen