menu

Helemaal opgeslorpt in de natuur

De lente is weer in aantocht. We kunnen de tuindeuren langzaamaan weer openzetten. De tuin in. De straat uit. De wijde wereld in. Meer dan ooit zijn we ons bewust hoe dierbaar onze buitenwereld is. Genieten van onze natuurlijke omgeving. De wijde horizon. De frisse buitenlucht.

Helemaal opgeslorpt in de natuu

© Natuurhuisje.be

Een welverdiende vakantie.

Met het passeren van de crisis, mogen we langzaamaan weer serieus gaan denken aan een welverdiende vakantie. Even weg van dagelijkse stress. De drukte op ons werk. De vele mensen om ons heen. Op straat. In de winkel.

Terug naar de natuur

Wie heeft er op dit moment niet nog meer waardering gekregen voor de natuur? De groene velden buiten onze dorpen en steden? De bossen om ons heen? De meren, de rivieren? De zee? Het strand? Al is het maar een dag mogelijk de natuur in te gaan, dan trekken we er massaal op uit. Maar wat nu als we die groene omgeving eens even voor onszelf willen reserveren?

Een huisje in de natuur

Door het hele land kun je vakantiehuisjes vinden die midden in de natuur staan. Huisjes in de bossen, aan het water, of vlakbij het strand. Zo ver van de drukte van alledag, dat je het gevoel krijgt op een compleet andere planeet te zitten. Of op een onbewoond eiland. Gegarandeerde rust. Optimaal genieten van de stilte, de buitenlucht en van elkaar.

Meerdere soorten huisjes

Op de website van Natuurhuisje vind je vakantiehuisjes in alle soorten en maten. Van tiny houses tot wat grotere bungalows. Een chalet of kleine villa. Van oude, verbouwde boerderijtjes tot boomhutten. Een tent, blokhut of een ware yurt. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het vinden. Allemaal knusse, weldoordachte vakantieverblijven in de middle of nowhere.

Helemaal opgeslorpt in de natu

© Natuurhuisje.be

Kortom, een groot aanbod en voor ieder wat wils. Van jong tot oud. Voor één persoon, een echtpaar, een jong gezin met kinderen of een grote familie. Zo ook, voor reizigers die absoluut niet zonder hun huisdier op reis willen.

Een vakantie die aan twee kanten snijdt

Uiteraard staat bij Natuurhuisje jouw wens voor een rustige vakantiestek centraal. Laten we het een groene keuze noemen. Voor even terug naar de natuur. Een leuke bijkomstigheid is echter dat alle mensen die via Natuurhuisje hun natuurhuisjes aanbieden, datzelfde “groen” in het vaandel dragen.

Met andere woorden, alle huisjes die worden aangeboden zijn met het groene oogmerk gebouwd of verbouwd. Duurzaamheid waar we nu allen, meer dan ooit, naar willen streven. Op die manier komen jouw reisdoel en onze filosofie achter Natuurhuisje bij elkaar. Reden ook waarom alle aanbieders van de huisjes een deel van hun inkomsten doneren aan een natuurproject in de buurt.

Noodgedwongen zijn we het laatste jaar bewust geworden van onze natuurlijke omgeving. Een waardering die we tegenwoordig heel gemakkelijk kunnen omzetten in een welverdiende vakantie midden in de natuur. Kijk eens op je gemak rond op de uitgebreide website. En neem gerust contact op als je vragen hebt. Samen zorgen we ervoor dat je precies die mooie vakantie krijgt waar je naar op zoek bent.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen