menu

Heineken xtra cold bar Amsterdam

IJskoud bier of steenkoude wodka drinken uit bevroren glazen bij een temperatuur van -5, je moet er zin in hebben. Maar ook voor hen zonder eskimo ambities is een trip naar deze speciale bar zeker een aanrader.,

Koukleum of niet, een bezoekje aan de Heineken Xtra Cold Bar is een beleving. De Xtra cold bar is één van de enige ijsbars ter wereld, en is opgezet in navolging van ijsbars in wereldstreden als New York en Parijs.

Het interieur van de bar is volledig opgetrokken uit ijs. Zowel de bar, als de krukken, als de vloer als het plafond: van binnen is de bar een enorme iglo. Ook staan er ijssculpturen. Het bezoek aan de bar duurt ongeveer een half uur en daarna is er de mogelijkheid om te ontdooien in de vurig rood beklede hot lounge met een lekker hapje of nog een drankje.

De prijs voor een bezoek aan de ijsbar ligt zo rond de twintig euro, maar daar is dan wel de drank en een 4D ijsshow bij inbegrepen. Ook een dikke gewatteerde zilveren Heineken jas, zilveren wanten en eventueel een muts of oorwarmers zijn bij de prijs inbegrepen.

Tijdens uw bezoek aan de bar worden er foto’s gemaakt door het barpersoneel, die u naderhand in de hot lounge kunt bekijken en bestellen. Bij binnenkomst wordt u begroet door een enorme ijsbeer die aan de deur staat.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Amsterdam? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen