menu

Harrods Londen

Harrods is zonder twijfel het beroemdste warenhuis ter wereld. Je vindt er luxegoederen in een prachtig gebouw verspreid over 7 verdiepingen en een oppervlakte van in totaal 8000 m².

Harrods Londen

© Pixabay.com

Het motto aan de gevel verwijst naar het uitgebreide assortiment. “Omnia, Omnibus, Ubique” staat voor “alles, voor iedereen, overal”.

Vandaag vind je er cadeaus, decoratie, eten en wijn, schoonheids- en verzorgingsproducten, kledij voor kinderen, mannen en vrouwen, schoenen en accessoires. Er zijn ook verschillende restaurants, café’s en bars. Denk maar het Georgian Restaurant, Terrace Bar, Rotisserie, Ladurée of de Caviar House Seafood Bar.

Het hele gebouw is verzorgd en prachtig aangekleed. Vooral het departement voeding is een bezoekje waard. Deze is gedecoreerd met tegels ontworpen door kunstenaar Williams James Neatby. Ook de Egyptische hallen en Crystal Rooms moet je gezien hebben.

Harrods in Londen

© Pixabay.com

Naast het warenhuis omvat het Harrods concern ook nog een bank, vastgoedbedrijf en luchtvaartbedrijf.

Contact

  • Adres: 87-135 Brompton Rd, London SW1X 7XL, Verenigd Koninkrijk
  • Telefoon: +44 20 7730 1234

Openingsuren

  • Maandag t.e.m. zaterdag: 10u00 – 21u00
  • Zondag: 11u30 – 18u00

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen