menu

Harderwijk

Harderwijk is met haar honderd nationale monumenten een van de meest historisch rijke steden van Nederland. De stad ligt aan het Veluwemeer en aan het Wolderwijd, een meer dat onstond na de inpoldering van de Zuiderzee.,

Het is nog steeds mogelijk om vanuit Harderwijk boottochten te maken over deze twee meren, zeker een aanrader als u van historie en natuur houdt. Blijft u liever in de stad zelf, dan kunt u flaneren over de boulevard van Harderwijk, waar u voor ieder wat wils vindt op het gebied van eten en drinken.

Naast het feit dat het een goede stad is om te winkelen, cultuur te snuiven en de dineren, is Harderwijk heel bekend om haar Dolfinarium, waar u met de hele familie kunt genieten van letterlijk spetterende shows. Dit zeeparadijs biedt allerlei mogelijkheden voor een leuk dagje uit. U kunt uiteraard kijken naar de speciale dolfijnenshows, maar ook zeehonden voeren of van één van de enorme glijbanen glijden.

Kortom: Harderwijk is niet een stad die in één of twee zinnen samen is te vatten. Met wat voor gezelschap u ook bent, u vindt altijd wel een leuke en spannende activiteit die naar uw smaak is.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen