menu

Handige persoonlijke gifts voor elke reiziger

Heb jij een echte reiziger in je gezelschap? Iemand die er niet genoeg van krijgt om de wijde wereld in te trekken en nieuwe plaatsen en landen te ontdekken? Met deze leuke cadeautjes maak je deze persoon ongetwijfeld erg blij! 

© Pexels.com

Persoonlijke cadeaus

Een cadeautje is altijd leuk als het een beetje persoonlijk is. Zeker wanneer je vriend, vriendin of familielid binnenkort voor een langere tijd naar het buitenland trekt, is het fijn om een cadeautje mee te geven dat hem of haar doet denken aan thuis en aan jou. Is hij of zij een echte koffieliefhebber? Dan kan je een paar leuke koffietassen bedrukken met foto’s erop van jullie. Ook een klein fotoboekje met foto’s erin van jullie samen is leuk om mee te geven op reis. 

Entertainment

Op reis heb je doorgaans meer tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen dan thuis. Daarom is een leuk cadeautje voor reizigers ook spullen die voor entertainment zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een origineel kaartspel, palletjes voor op het strand, een boekje met kruiswoordraadsels en andere denk spelletjes en dergelijke. 

Praktische spullen

Wie voor een lange tijd op reis gaat heeft heel wat praktische spullen nodig. Wil je een cadeautje geven aan een echte reiziger? Maak hem of haar dan blij met een paar items die op zijn of haar lijstje staan. Een wereldstekker, een kleine hangmat, een koplamp, een klamboe en dergelijke zijn praktische cadeaus waar je elke reiziger ongetwijfeld blij mee maakt. Een tip? Ook praktische spulletjes kan je personaliseren om het nog meer persoonlijk te maken. Een gepersonaliseerde drinkbus bijvoorbeeld, met de naam van je vriend of vriendin erop is sowieso een schot in de roos. 

© Pexels.com

Herinneringen voor thuis

Ken je een reiziger die bijna weer thuis komt na een lange tijd op reis te zijn geweest? Ook een cadeautje voor thuis kan erg leuk zijn. Geef een reiziger bijvoorbeeld een mooi fotoalbum waar hij al zijn reisfoto’s in kan plakken. Je kan ook een prikbord geven waar een wereldkaart op gedrukt staat, zo kan hij of zij met punaises de landen aanduiden waar hij al geweest is.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen