menu

Gstaad

Bij de naam Gstaad denken velen aan het mondaine karakter van de regio, dan wel aan de vele kilometers skipisten die er zijn. Gstaad ligt in een vallei en maakt deel uit van de skiregio Gstaad Mountain Rides. Samen met kleinere dorpen als St. Stephan, Zweisimmen, Saanenmöser, Schönried, Saanen, Rougemont en Chateau d’Oex tref je er meer dan 250 km skiplezier aan.

Als je in Gstaad bent dan zal je direct de blikvanger van de stad opvallen. Op een heuvel ligt immers het 5-sterren Palace Hotel. Zowat iedere internationale ster die deze stad bezoekt, neemt er zijn intrek. Omdat het bij ons iets minder mag zijn, trekken we naar het nabijgelegen Saanen waar we overnachten in Hotel Alpine Lodge.

We halen ons beste Frans en Duits boven en gedurende een week zoeven we van de 250 kilometers pistes, maken een sneeuwman met de vele verse sneeuw die er valt en nemen een frisse duik in het openlucht zwembad van ons hotel.

Ontdek meer informatie over hotels, het skigebied Gstaad Mountain Rides, skipassen, skilessen en après-ski mogelijkheden.

,

  • Skigebied
  • Hotels
  • Pistekaart
  • Vervoer
  • Vraag en antwoord

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen