menu

Gossip Girl tour

De liefhebbers van de reeks Gossip Girl maken het best gebruik van hun bezoek aan New York om de Gossip Girl Tour te volgen. Deze tour brengt je langs de voornaamste locaties uit de reeks.

Gossip Girl Trap

Bezoek de plekjes waar Serena Van Der Woodson en Nate Archibald rondhangen. Ga naar New York’s Upper East Side en duik er in het wereldje vol seks, drugs en roddels van de elite en de druk van de prestigieuze scholen waar ze studeren.

De openingszin van iedere aflevering van Gossip Girl is “Hello Upper East Siders!”. Dus de tour begint dan ook in die chique wijk. ’s Morgens bezoek je het New York Palace Hotel, in de reeks in het bezit van de familie van Chuck Bass. Het hotel staat in de top honderd van de beste hotels ter wereld en is werkelijk een pareltje aan de kroon van The Big Apple.

Daarna gaat het richting The Synod of Bishops Russian Church en het Museum of the City die je zult herkennen als de voorgevels van de twee elitscholen uit de serie. Ze liggen ook in Upper East Side hoewel ze in de reeks in het midden van East River liggen.

Gossip Girl Cast

Daarna verder naar het appartement van Blair Waldorf en de plaats waar Bass en Van Der Woodson trouwden. De liefhebbers van de serie zullen dus zeker hun hartje ophalen met deze wandeling door de stijlvolle residentiële wijken van New York waar Gossip Girl zich afspeelde.

Fototoestel in de aanslag en voorbereidend huiswerk gemaakt: alle seizoenen van Gossip Girl herbekijken.

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen