menu

Golfen tussen de koeien in Montleban

Wilt u eens een originele uitstap met de kinderen maken in eigen land? Dan is Montleban, een klein dorpje in de Ardennen, de ideale plek.

Boerderij La Planche is niet zomaar een boerderij te noemen, maar verdient eerder de naam ‘golfboerderij’. U kunt immers onder het toeziend oog van alle koeien, paarden en ezels genieten van een spelletje golf. Een uitstekend idee voor kinderen vanaf zes jaar. Ze zijn eens met iets anders bezig dan al die klassieke spelletjes. En ook u geniet er vast en zeker van!

De bedoeling is dat het spel gespeeld wordt met een klomp en een lederen bal. Oorspronkelijk komt het idee uit Nederland, maar nu is het ook op eigen bodem te beleven. Voor kinderen vanaf zes jaar kost het zogenaamde ‘boerderijgolf’ € 3,50. Volwassen betalen er € 6 voor. In de prijs zit meteen ook een drankje inbegrepen.

Naast het golfen kunt u ook een rit maken met een huifkar of een ezel. Voor een huifkarrentocht betaalt u € 60 euro per zes personen en voor een toertje met de ezel is het € 10 per uur.

Meer info vind je op www.fermedelaplanche.net

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen