menu

Goedkoper reizen met de aanbiedingen van OUIBUS

OUIBUS: een korte kennismaking met deze reisorganisatie
OUIBUS is een reisorganisatie die verschillende soorten busreizen aanbiedt voor lange afstanden tussen de grote steden in Frankrijk en Europa. De reisorganisatie legt dagelijks 128 trajecten af in Frankrijk en in andere landen van Europa, brengt je naar 46 bestemmingen in 35 verschillende Franse steden en heeft maar liefst 130 veilige, comfortabele en milieuvriendelijke bussen rondrijden. De reisorganisatie is zelfs zo groot geworden, dat OUIBUS meer dan anderhalf miljoen passagiers heeft vervoerd in de afgelopen drie jaar.

Wil je meer weten over deze reisorganisatie? Lees dan meer over OUIBUS op deze pagina. In onderstaande tekst lees je niet alleen naar welke bestemmingen OUIBUS je kan brengen, maar ook welke aanbiedingen de reisorganisatie lanceert en hoe klanten over het bedrijf denken.

exterieur

© Reisfanaten.be

De bestemmingen van OUIBUS
Zoals al eerder vermeld, brengt OUIBUS je naar 46 bestemmingen in maar liefst 35 verschillende steden in Frankrijk. Enkele steden die je kunt bezoeken door gebruik te maken van de vervoersmogelijkheden van OUIBUS, zijn bestemmingen als Parijs, Lille, Amsterdam en Brussel. Zo kun je vanuit Brussel naar Parijs of Lille reizen met de bus, maar is het ook mogelijk om een bus te pakken in Antwerpen en vanuit deze stad naar Amsterdam, naar Parijs of zelfs naar Londen te gaan. En reis je vanuit Lille? Dan kun je onder andere de bus nemen naar een stad als Londen.

Om te achterhalen of je vanuit jouw vertrekpunt naar jouw gewenste bestemming kunt reizen met een bus van OUIBUS, kun je gebruik maken van de reisplanner op de website van de reisorganisatie. Je vult in vanuit welk vertrekpunt je wil reizen en waar je naartoe wil gaan en de website zoekt naar de geschikte buslijnen die jij kunt gebruiken om je reis te organiseren.

frankrijk

© Reisfanaten.be

Goedkoper reizen met de aanbiedingen van OUIBUS
OUIBUS lanceert regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen om jouw busreizen nog goedkoper te maken. De beste manier om altijd op de hoogte te zijn van de (tijdelijke) aanbiedingen van OUIBUS en hier zo snel mogelijk van te profiteren, is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van de reisorganisatie. Schrijf je je in voor de nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte als er een nieuwe aanbieding wordt gelanceerd en kun je jouw buskaartjes reserveren voor de aanbieding weer gestopt is. Een goed voorbeeld van een aanbieding waar je van kunt profiteren, is een kortingsactie die de prijs van jouw buskaartje flink verlaagt voor een goedkopere reis naar jouw droombestemming.

interieur

© Reisfanaten.be

OUIBUS: hoe denken klanten over dit bedrijf
Maar liefst 90 procent van de klanten van OUIBUS zijn tevreden over de dienstverlening van het bedrijf. Dit betekent dat 9 van de 10 mensen die een busreis heeft geboekt bij de reisorganisatie, volledig tevreden is over de busreis die OUIBUS heeft georganiseerd. Twijfel je of OUIBUS een betrouwbare reisorganisatie is, dan weet je door de positieve beoordelingen van andere consumenten in ieder geval zeker dat het om een professionele partij gaat.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen