menu

Geurige heuvels, een prachtig zwembad en Toscaanse gastvrijheid

Dat klinkt als muziek in de oren voor een volgende vakantie. Toscane, gelegen aan de west-kust van Italië naar het Noorden toe, is gekend om zijn schoonheid in zowel natuurlijk als stedelijk landschap. Met de prachtige stad Florence als hoofdstad , een mooie kustlijn en een prachtig, heuvelachtig binnenland, is Toscane sinds lang al een lievelings bestemming voor vele Europeanen.

De meeste toeristen die Toscane willen verkennen zullen dan ook niet aarzelen om in het binnenland een uitvals basis te zoeken. Keuze is er dan genoeg, vakantiewoningen en gerenoveerde boerderijtjes zijn er met hopen. Eén van deze boerderijtjes is Belmonte Vacanze, een boerderij met verschillende vakantiewoningen, een prachtig zwembad en een een gezond aanbod aan vrijetijds activiteiten, gelegen in de heuvels van Montaione.

Belmonte Vacanze (sterk aanbevolen door Zoover), wordt uitgebaat door de familie Lotti, die u graag verwelkomt zoals de Toscaanse gastvrijheid het voorschrijft: met een grote glimlach en een hartelijk italiaans accent. De vakantie boerderij biedt onder andere tennis, paardrijlessen, mountainbiking en Toscaane kookles aan. Voor ieder in de familie wat wils.

Voor uw volgende verkennningstocht in Italië kan u dus alvast een kijkje nemen op de site van Belmonte Vacanze: Toscane vakantiewoningen. U kan hier zowel informatie vinden over Toscane als over Belmonte zelf.

Ciao!

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Toscane? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen