menu

Geschikte dakkoffers voor extra bagegeruimte

Als wij  op vakantie gaan, lopen we vaak tegen hetzelfde probleem aan: te weinig bagageruimte. De auto is vol en er kan niets meer bij. Maar nu hebben we er iets op gevonden! De perfecte oplossing voor een dergelijk probleem is de dakkoffer.

Vaak is de auto niet groot genoeg wanneer je met je hele gezin op vakantie gaat. De dakkoffer is de perfecte oplossing en creëert extra ruimte voor je bagage. Daarnaast biedt de dakkoffer ook bescherming tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Regen, vorst, hagel en sneeuw, het is geen enkel probleem voor de dakkoffer. Dakkoffers zijn tegenwoordig licht van gewicht en eenvoudig te monteren. We proppen onze auto dan ook niet langer overvol, maar zullen voortaan gebruik maken van een dakkoffer van Thule, Hapro of Junior. Deze 3 topmerken vinden we terug op de website van Heuts. Nu alleen nog een goeie keuze maken!

dakkoffer-rf

© Hapro

Dakkoffer Hapro Traxer 6.6
De Traxer 6.6 heeft een geweldig grote inhoud en biedt plek aan maar liefst 410 liter met een maximaal laadvermogen van 75 kilogram. De grote opbergruimte is niet het enige wat deze dakkoffer zo uniek maakt. Het aerodynamische design, wat bestaat uit duurzame en Uv-bestendige stralen, maakt deze koffer zeer geliefd. Het strakke design alsmede de verzonken bodem en strakke vormgeving zorgen voor minder geluidsoverlast. Het Premium-Fit montagesysteem zorgt voor een soepele en snelle montage. Een geschikte koffer voor de perfecte wintersportvakantie.

Dakkoffer Thule Motion XL
De Thule Motion dakkoffer behoort tot de top van het segment en is een van de ruimste dakkoffers op de markt. De 460 liter inhoud zorgt voor veel ruimte, wat de koffer geschikt maakt voor zowel de zomer als wintersportvakantie. Het Quick-Mount-systeem zorgt voor een snelle en eenvoudige montage. Bijkomend voordeel is dat de koffer van beide zijden geopend kan worden wat het laden en lossen makkelijker maakt. De koffer is tevens geschikt voor de langere afstanden dankzij zijn aerodynamisch ontwerp waardoor er minder luchtweerstand en windgeruis aanwezig is. Ook biedt de koffer optimale veiligheid dankzij een centrale vergrendeling. Een dakkoffer die aan alle wensen en eisen voldoet.

Dakkoffer Thule Ocean 200
De Thule Ocean 200 is een dakkoffer van topkwaliteit. Met een inhoud van 450 liter biedt de dakkoffer veel opbergruimte. Voor bagage alsmede ski’s is de dakkoffer zeer geschikt. Het laden en lossen van de koffer gaat eenvoudig dankzij de ruime opening aan de rechterkant. De koffer biedt veiligheid tegen diefstal door zijn centrale vergrendeling. Het aerodynamische ontwerp leidt tot minder geruis en luchtweerstand. Een solide en degelijke koffer geschikt voor alle types vakantie.

junior-rf

© Heuts

Dakkoffer Junior Spazio 320
Dit is een van de meest compacte dakkoffers die ook nog een ruime inhoud te bieden heeft. Met 320 liter en een maximaal vermogen van 50 kilogram is deze dakkoffer geschikt voor alle reizen. Om de koffer te monteren zijn dakdragers wel nodig, waarbij de maximale breedte 60 mm is. Door middel van haken wordt de dakkoffer aan de onderkant bevestigd. De koffer is makkelijk in te laden en heeft daarnaast een centrale vergrendeling. De Junior Spazio doorstaat alle weersomstandigheden en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Een degelijke en betrouwbare compacte dakkoffer die geschikt is voor elke reis.

Dakkoffer Hapro Roady 350
Een compacte en handige dakkoffer die net dat extra beetje bagage kan mee nemen. De compacte Hapro dakkoffer is heel handig in gebruik en opent aan de achterzijde. De dynamische knikveren zorgen voor een makkelijk opengaande en sluitende skibox. Dankzij het Sandard-Fit bevestigingssysteem is de Hapro Roady makkelijk op elke dakdrager tot 56mm te bevestigen. Centrale vergrendeling zorgt ervoor dat spullen altijd veilig zijn opgeborgen. Een compacte koffer die net dat beetje extra ruimte biedt waar je naar op zoek bent.

Dit zijn onze 5 favorieten, maar er is nog veel meer keuze. Voor welke wij uiteindelijk gegaan zijn? Dat houden we graag voor onszelf 🙂

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen