menu

Geniet nog elke dag na van jouw reis

Stel je eens voor: je bent net terug van een geweldige vakantie. Je hebt een nieuwe plek verkend, nieuwe mensen ontmoet en veel foto’s genomen. Wat nu? De meeste mensen stoppen hun foto’s in een map of posten er een aantal op social media. Het overgrote deel wordt echter vergeten. Waarom niet iets meer met ze doen? In dit artikel bespreken we enkele manieren waarop je jouw reisfoto’s kunt gebruiken om elke dag van deze reis te blijven genieten!

© Pixabay.com

Het vakantiegevoel aan de muur

Een manier om de herinneringen aan je reis levend te houden, is door ze aan de muur te hangen. Dat kan in de vorm van een collage of zelfs een enkele, grote afdruk. Door de foto(‘s) elke dag te zien, blijf je die speciale en leuke vakantiemomenten opnieuw beleven. Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen, zijn er online tal van gidsen te vinden die jou kunnen helpen. De moeilijkste stap zal de keuze van de foto(‘s) zijn, want eigenlijk is elke foto leuk en verdient iedere foto een mooie plek in huis.

Een eigen reisfoto aan de muur is ook een leuke gespreksstarter als je gasten over de vloer krijgt. Met behulp van de foto kun je herinneringen op blijven halen. Je kunt bijvoorbeeld het verhaal vertellen van hoe je de foto nam of wat er daarna gebeurde. Als het een groepsfoto is, kijk dan eens of iedereen op de foto zich hetzelfde verhaal herinnert. Je zou wel eens verrast kunnen zijn.

Een fotopuzzel om je mee te ontspannen

Een andere leuke manier om jouw reisfoto’s te gebruiken, is door er een puzzel van te maken. Dit kan een leuke bezigheid zijn voor als je even wat me-time nodig hebt. Daarnaast is het de perfecte bezigheid voor regenachtige herfstdagen. Wist je al dat je zelfs puzzels op maat met je eigen foto’s kunt bestellen? Onder andere op deze website heb je diverse mogelijkheden met een foto puzzel. Je kunt het aantal stukjes kiezen en bepalen of je jouw puzzel in een mooie doos wilt bewaren.

Het maken van een puzzel kan, afhankelijk van de grootte en moeilijkheidsgraad, 30 minuten tot enkele uren in beslag nemen. Maar als je hem eenmaal hebt afgemaakt, heb je een prachtig kunstwerk dat je telkens weer aan jouw vakantie herinnert.

© Pixabay.com

Een fotogeschenk dat langer meegaat

Als je een uniek cadeau-idee zoekt, waarom geef je dan geen reisfoto? Zo kun je je herinneringen delen met vrienden of familieleden die je niet op jouw reis konden vergezellen. Bovendien heb je direct een leuk en origineel souvenir voor hen. Je kunt magneten, mokken of zelfs muismatten met je favoriete vakantiefoto’s bestellen. Ook een sleutelhanger foto is een leuke optie. Kortom, er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Laat je vakantie dus niet al na een paar dagen of weken ophouden. Gebruik jouw reisfoto’s om de herinneringen levend te houden en elke dag van jouw reis te genieten!

Tags:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen