menu

Geniet van de magie tijdens winterwonderland in Disneyland Parijs

Wat is een mooiere en betoverende plek om de kerstsferen te vieren dan in Disneyland Parijs. De perfecte bestemming voor het hele gezin om te genieten van het magische winterwonderland. Het hele park is al vanaf 11 november omgetoverd in een spectaculair winterwonderland. Geniet van de pracht en praal en maak een dansje met de Disney figuren tijdens de Disney Christmas Parade. Al deze figuren en tal van andere activiteiten zorgen ervoor dat je altijd weer vrolijk huiswaarts keert.

disney-parijs

Disney’s Christmas Parade
De Disney Parade is normaal gesproken al een van de grootste trekpleisters van het park. Een optocht van schitterende praalwagens met erom heen dansend alle bekende Disney figuren. Tijdens het winterwonderland is het spektakel nog veel grootser en spectaculairder. Tijdens deze speciale Disney’s Christmas Parade dans je en zing je vrolijk mee met alle Disney figuren. Of groet de prinsen en prinsessen als je deze tocht en ontmoet de Kerstman. Een schitterende sprookjesachtige parade die je zeker niet mag missen bij een bezoek aan Disneyland Parijs tijdens winterwonderland.

Zing mee met de grote hits van Frozen
Een ander hoogtepunt zijn de musicals Frozen sing-a-long en A Royal Welcome. Zorg ervoor dat je stembanden goed zijn opgewarmd, zodat je mee kan zingen met de zussen van Arendelles. Je wordt geleid door een indrukwekkende reeks aan Frozen hits. Bij A Royal Welcome is het opletten geblazen op de paardenkoets. Hou je camera bij de hand voor een koninklijke groet als de koets over Main Street U.S.A. voortbeweegt. Onvergetelijke ervaringen die je niet wilt missen.

fast-pass-unieke-xmas-actie-bij-disneyland-parijs

Koninklijke show in magische sferen
Tevens heb je de mogelijkheid om een wens te doen bij een wel heel speciale ster. De Disney prinsen en prinsessen schotelen een koninklijke show voor op het imposante kasteel van Doornroosje. Een magische sfeer wordt tevoorschijn getoverd, die nog meer zal schitteren dan al hun koninklijke juwelen.

Ga op de foto met de Kerstman
Ga op de foto met de Kerstman en leg dit meest magische moment vast op camera. Doe dit samen met Disney figuren die rondlopen in hun feestelijke kerstkostuums. Ga met Stampertje of Miss Bunny op de foto of ontmoet de grote heldin Moana in de Walt Disney Studios Park.

Geniet met de hele familie van een unieke kerstmaaltijd
Na een hele dag door het park te hebben gelopen en in allerlei attracties te hebben gezeten heb je ongetwijfeld trek gekregen. Geniet dan van een unieke kerstmaaltijd in een van de gethematiseerde restaurants in Disneyland Parijs. Grote kans dat je een van je favoriete Disney Figuren zal tegenkomen. Verder lopen er nog tal van verschillende artiesten rond zoals ballonkunstenaars, schminkers, goochelaars en nog veel meer.

Geniet van de magie van Disney
Boek nu dan ook een reis en maak het magische winterwonderland mee. Een unieke gebeurtenis die je, je hele leven niet zal vergeten. Een magisch feest dat een ongewisse indruk zal achterlaten bij het hele gezin.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen