menu

Gallo-Romeins archeopark van Malagne

Waar nu het Gallo-Romeins archeopark van Malagne gevestigd is, was vroeger (ten tijde van de Galliërs) een enorm landbouwbedrijf te vinden. Vandaag kan je hier eens een kijkje nemen in het dagelijkse leven van toen. Je ontdekt hoe de villabewoners het er 2000 jaar geleden hadden aan de hand van mooie reconstructies. Ook een filmpje geeft je een goed beeld van het verleden.

Op geregelde tijdstippen worden er evenementen georganiseerd in het park. Dan komt Malagne pas echt tot leven. Het archeopark van Malagne is slechts op enkele minuten rijden van Rochefort. Je kan de twee met andere woorden perfect combineren. Je kan het park verkennen met een audiogids, maar je bent natuurlijk ook vrij het op eigen tempo te ontdekken. Voor de volwassenen: proef ook zeker eens een ambachtelijke Malagne-bier. Een heerlijk bruin biertje met honing is de perfecte manier om deze dag af te sluiten.

Contactgegevens:
Rue du Coirbois 85
5580 Rochefort
084 22 21 03
www.malagne.be

Openingsuren:
– van 1/4 t.e.m. 4/11: dagelijks open tijdens de schoolvakanties + open in weekends en op feestdagen
o van 11u tot 18u

Tarieven:
– volwassenen: 6,90€
– kinderen / 60+: 4,60€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen