menu

Ga op reis in Antwerpen!

Life sucks! Wel ja, tegenwoordig toch. Nu we na een jaar nog steeds zo goed als aan huis gekluisterd zitten, de cafés en restaurants gesloten zijn en het weer nog niet helemaal mee wil werken zodat we weer zorgeloos buiten kunnen gaan spelen, lijkt het dagelijkse leven af en toe wel eens heel stom. Zin om eens uit je kot te komen? Ga dan vlakbij in Antwerpen leuke dingen doen!

© pixabay.com

Sport en fitness

Even wat stress verminderen in de fitness? Vergeet het maar, gezellig gaan voetballen met the boys en nadien nog een pintje in de cafetaria? Nope! Gelukkig hebben we nog onze twee benen waarop we kunnen steunen, letterlijk dan. Komen de ellenlange wandelingen en de kilometers joggen ondertussen je oren nog niet uit? Prima! Want we zitten waarschijnlijk nog wel even enkel met onze benen opgescheept. Het voordeel is wel: de leuke sportinitiatieven schieten als paddenstoelen uit de Antwerpse coronagrond! Op zoek naar leuke activiteiten Antwerpen? De ene na de andere sportfanaat probeert je te overtuigen om uit je zetel te komen! Hoolahoepen, rollerbladen, skaten en rolschaatsen? Het is weer allemaal terug van weggeweest. Dus haal dat skateboard en best ook dat beschermingsgear van onder het stof, trommel je vrienden en vriendinnen op en schiet in actie!

Musea en cultuur

Beetje cultuur opsnuiven? Dat kan! De musea zijn in deze barre coronatijden geopend. Altijd al meer willen weten over Rubens, Pieter Paul Boon of Jacob Jordaens? Doe het dan nu! Een uitgebreid arsenaal van Antwerpse musea staat tot je dienst om je culturele kennis te verruimen en jouw honger naar Antwerpse geschiedenis te stillen. Want hoe zat dat weeral met dat ‘hand van Antigoon’? Heb je altijd al eens willen weten hoe ‘t Steen er vanbinnen uitziet? Take your chance! En nadien ook écht honger gekregen? Loop dan eens langs de vele horeca take-away standjes in de gezellige straten van het Antwerpse centrum waar je gegarandeerd een hapje en een drankje naar jouw smaak zal vinden. Support your locals, toch?

© pixabay.com

Ontspanning en balletjes slaan

Geen pro-golfer? Niet getreurd, want sinds midden maart zijn mogen ook de minigolfbanen weer sportievelingen ontvangen! Ga met jouw bubbel helemaal los op het terrein van de dichtstbijzijnde minigolf en train je oog-handcoördinatie tot in de puntjes. Als het weer het toelaat kan je zelfs, met de nodige afstand, met je kameraden een pizza in het park eten en afsluiten met een spelletje petanque. Zolang we nog niet met zijn allen kunnen gaan feesten moeten we inventief zijn, toch? En eigenlijk zijn ze best wel leuk, al die alternatieve activiteiten! Veel plezier!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen