menu

Fort Lauderdale Plaza Hotel And Suites

Fort Lauderdale is voor ons een tussenstop na ons bezoek aan het Kennedy Space Center en de Everglades. Gezien het late uur dat we in Fort Lauderdale aankomen, nemen we niet echt de tijd om een hotel te zoeken. Een reclameboekje duwt ons in de richting van het Fort Lauderdale Plaza Hotel And Suites.,

Dit hotel heeft 66 kamers en is wat ons betreft toch wat verouderd. Het is wel goed gelegen op wandelafstand van het strand, en vanaf ons balkon kunnen we door de flatgebouwen die zich op de kustlijn begeven, de zee zien. De kamers zijn groot, bevatten de klassieke ingrediënten van een Amerikaanse hotelkamer (koelkast, koffiezetmachine, strijkijzer, …) maar zijn wel dringend aan renovatie toe.

Onze ervaring
Er is een zwembad, dat vlakbij de straat ligt en ook het ontbijt is sterk onder het gemiddelde. Het typeert een beetje het complete hotel. Onze overnachting was kort, maar zou bij een langer verblijf aan Fort Lauderdale geen vervolg krijgen. Prijs/kwaliteit is dit hotel niet goed te noemen. We zouden het alvast aan niemand aanraden.

Het adres
Fort Lauderdale Plaza Hotel And Suites
3711 N. Ocean Blvd
Fort Lauderdale, FL 33308

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen