menu

Fietsen door de Alpen

Als je van fietsen houdt, moet je deze zomer zeker eens afzakken naar de Kitzbühler Alpen. Je kan er de typische bergdorpjes en de prachtige weiden al (elektrisch) fietsend ontdekken.

Er worden immers 440 elektrische fietsen ter beschikking gesteld voor al wie graag fietst. Dat maakt ook meteen dat het gebied het grootste e-biking-gebied van de wereld wordt.

Wat is er nu zo anders aan een e-bike? Hoef je dan niet meer te trappen? Nee, dat is niet het geval. Je moet nog steeds blijven trappen, anders geraak je niet vooruit. Maar als je het moeilijk krijgt en het wat zwaar begint te worden, biedt de e-bike een fantastische hulp. Zo kun je elke beklimming aan!

Er zijn 99 verhuurlocaties en in het totaal zo’n 80 stations om de batterij terug op te laden. Wanneer je zo’n e-bike huurt, krijg je er telkens een plannetje bij met mooie fietsroutes.

Meer info: www.kitzalps.com/nl/e-bikes.html

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen