menu

Fietsen Bangkok

Voor fietsliefhebbers zijn er in Bangkok heel wat mogelijkheden om hun hobby te beoefenen en tegelijk te genieten van de Thaise cultuur. Er worden namelijk heel wat begeleide tours georganiseerd die verschillende bezienswaardigheden van Bangkok tonen.,

Een fietstocht is een avontuurlijke manier om de stad te verkennen, en velen zullen dit een geweldig alternatief voor het openbaar vervoer vinden. Enkele voorbeelden van de gegidste fietstochten zijn Cycle Tour Chinatown en Floating Market Cycling Tour. Een lokale, engelstalige gids geeft meer uitleg over de bezienswaardigheden die men tijdens het fietsen ziet, en men houdt geregeld halt bij de bekendste toeristische trekpleisters.

Bij de Cycle Tour Chinatown doorkruist men Chinatown. Bij de Floating Market Cycling Tour geniet men eerst van de drijvende markten, waarna men een fietstocht maakt in de omgeving van Damnoen Saduak.

De duur van de fietstochten varieert van een enkele uren tot een dag. Er is natuurlijk ook nog de mogelijkheid om een fiets te huren (of mee te nemen) en zelf op ontdekkingstocht te gaan.

In Bangkok zijn er verschillende plaatsen waar men een fiets kan huren voor een dag of voor meerdere dagen. Op die manier kan men zelf een route uitstippelen en beslissen wat men wil zien.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen