menu

Fattoria di Basciano in Montebonello

Ben je op zoek naar een vakantiehuis midden de olijfbomen en omgeven door eindeloze wijngaarden dan zit je in deze “fattoria” of landhuis uitstekend.

Het gebouw en de mogelijkheden
Het rustieke gebouw bevat 5 appartementen. 1 duplex, 1 appartement voor 2 personen, 3 appartementen voor 4 personen en 1 appartement voor 5 personen. Het geheel is prachtig gerestaureerd en alle kamers zijn heel ruim. Wij hadden een appartement gehuurd met 4 en hadden 2 badkamers, een hele grote woonkamer en 2 grote slaapkamers van waaruit je uitkeek op het achterliggende landschap van Rufina. Er is een barbecue beschikbaar en een groot zwembad.

Ligging
Uitstekend gelegen, met enerzijds rust en kalmte en anderzijds toch alles in de buurt. Zo lag het stadje Montebonello op een kilometer, waar er een warenhuis en restaurant was.

Cultuur
In Toscane ga je je niet vervelen op dit vlak. Firenze ligt op amper 25 km, Siena en Pisa op minder dan 100 km. Het vlakbij gelegen dorpje Pontassieve is ook leuk om eens door te wandelen.

Besluit
Superleuk, authentiek vakantiehuis centraal gelegen in Toscane.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Toscane? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen