menu

Enkele redenen waarom je een fotoboek van je reis zou moeten maken

Maak jij standaard een fotoboek bij thuiskomst van een mooie reis? Het biedt je verschillende voordelen. Niet alleen jij, ook mensen in je omgeving profiteren van het fotoboek wat je maakt. Er is niets leuker, dan tijdens een bezoek aan familie de mooiste momenten nog eens te herbeleven met de foto’s uit het fotoboek. Familieleden krijgen hiermee een goed beeld van hetgeen je hebt meegemaakt onderweg. Een fotoboek maken is overigens helemaal niet moeilijk. Online vind je verschillende aanbieders, die je een handige tool bieden om de pagina’s van het fotoboek samen te stellen. Voeg naar eigen smaak achtergronden, stickers en bijvoorbeeld kaders toe. Zelfs zonder kennis op het gebied van vormgeving of IT heb jij straks een prachtig fotoboek in huis! 

© pixabay.com

Terugzoeken naar de leukste accommodaties en cafeetjes 
Niet alleen de mogelijkheid om familie en vrienden te laten zien waar je geweest bent, is het maken van een fotoboek interessant. Denk ook aan het feit, dat je op een later moment nog eens terug kunt zoeken welke accommodaties en cafeetjes jou goed bevallen zijn op reis. Handig, wanneer je vrienden of bijvoorbeeld een neef en nicht binnenkort naar dezelfde bestemming gaan en om je tips vragen. In de online tools voor het maken van een fotoboek heb je de mogelijkheid om bij iedere foto een stukje tekst te plaatsen. Combineer de foto met het adres of de naam van de accommodatie, het restaurant of bijvoorbeeld natuurpark. 

Herbeleef de mooiste momenten zelf nog eens 
Pak het fotoboek van je reis vijf jaar geleden er eens bij op een druilerige zondagmiddag. Neem plaats onder je dekentje op je zetel, schenk een tas koffie of thee in en geniet nog eens na van alles wat je tijdens de reis hebt meegemaakt. Het doet veel mensen goed om de mooiste momenten nog eens te herbeleven. In alle rust een fotoboek doorbladeren biedt hierbij meer ontspanning dan het bekijken van de foto’s op je gsm of tablet. Laat staan, wanneer je de foto’s eerst van een externe harde schijf naar je pc of gsm moet verplaatsen om ze te kunnen bekijken. Het fotoboek heb je standaard op tafel liggen! 

Een fotoboek maken heb je zo gedaan 
Eerder las je al dat het maken van een fotoboek in een online tool heel eenvoudig is. Je hoeft er geen programma’s voor te kopen en ook een snelle, moderne computer is niet noodzakelijk. Vaak kun je de fotoboeken zelfs op je tablet genereren. Download de app, kies het gewenste product (naast een fotoboek kan dat bijvoorbeeld ook een kalender met foto’s zijn), upload je foto’s en voorzie het fotoboek van kaders en bijvoorbeeld enkele stukken tekst. Het fotoboek is klaar om besteld te worden! 

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen