menu

Els De Schepper – Feest

Els De Schepper werd bij het grote publiek snel bekend dankzij haar acteerwerk in series op VRT en VTM. Later presenteerde zij ook zelf programma’s zoals RIR en Kinderpraat. En ook haar deelname aan Eurosong in 2005 ging niet onopgemerkt voorbij: zij was de eerste met een Nederlandstalig nummer in de finale sinds de vrije taalregels. Maar vandaag kent iedereen haar vooral dankzij haar spetterende theatershows en opvallende liedjes.

els de schepper

Naar goede gewoonte brengt Vlaanderens meest bekende cabaretière elke 2 jaar een nieuwe show uit. In het verleden zorgde zij voor ontspanning en vooral veel plezier met de shows Konijnen, schoenen en de Schepper, Vlaamse Zeep, Aaibaarheidsfactor nr. 7, De Witte Negerin, Lustobject, Puur, Intiem, Terug Normaal! en Supervrouw. Later volgden nog Roddelt en Niet geschikt als Moeder. En dan is het nu tijd voor Feest! Deze show werd uitgesteld omdat Els op doktersadvies rust moest nemen na een auto-ongeval maar nu staat deze geweldige dame er meer dan ooit.

els de schepper feest voorstelling

Maar liefst 2 uur lang geeft Els De Schepper het beste van zichzelf in deze nieuwe show. Deze voorstelling bevat de beste grappen, grappigste en plezantste typetjes, meest ontroerende momenten en de mooiste liedjes uit al haar vorige voorstellingen. Maar ook aan nieuw materiaal is er zeker geen gebrek!

els de schepper feest

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen