menu

Efteling

De Efteling is ongetwijfeld het beroemdste pretpark van Nederland. Het attractiepark in Kaatsheuvel, Noord-Brabant dompelt je onder in een bijzondere sfeer. In dit themapark worden sprookjes werkelijkheid!

Efteling Langnek

 

Het park bestaat uit vier verschillende rijken met elk een grote verscheidenheid aan leuke attracties. In het Marerijk vind je onder andere het volk van Laaf, Droomvlucht en het mooie sprookjesbos. Herbeleef jouw jeugd en ontdek de bekendste sprookjes. Attracties Fata Morgana en 3D-bioscoop PandaDroom liggen in het Anderrijk. Ook de supersnelle rollercoaster Joris en de draak ligt hier.

Meer actie vind je op de achtbaan Vogel Rok. En voor een mooi overzicht van het park, maak je best een ritje in de Pagode. Beiden liggen in het Reizenrijk. In Ruigrijk staan rollercoaster Python en de schommelboot Halve Maen. Maar ook de allerkleinsten zullen zich hier amuseren dankzij de Polka Marina en andere kinderattracties.

Efteling Kasteel

In de Efteling kan je ook heerlijk wandelen. De natuur is er prachtig en alles straalt een rustige en romantische sfeer uit. Er zijn vier leuke wandelroutes: de Wereld vol Wonderen speurtocht, Sprookjestocht, Kindersprookjesocht en de Wonderlijke Wandelroute.

Elk jaar zorgt Efteling voor een paar leuke evenementen. Op 7 juli (7/7) kan je er de Dag van het Sprookje vieren. Deze datum is speciaal gekozen omwille van het magische cijfer 7. In de wintermaanden wordt het pretpark omgetoverd in Winter Efteling. Sommige attracties zijn dan gesloten. Maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door extra animatie en specifieke winteractiviteiten.

Efteling Attractie

Zoveel te doen! Als dit niet op één dag lukt, kan je blijven slapen op het geweldige domein Bosrijk. Je kan er slapen in Dorpshuysen of Bosuysen. Maar er zijn ook appartementen voor 4, 6 of 8 personen. Verblijf jij graag in stijl? Er zijn mooie VIP-accommodaties. En mensen met een handicap zijn natuurlijk meer dan welkom: voor hen zijn er speciale voorzieningen.

Adres
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel

Tickets
Kinderen t.e.m. 3 jaar: gratis
Volwassenen: € 37

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen