menu

Een weekendje Hasselt in het Radisson Blu hotel

De komst van kinderen in je leven doet je leven aanvankelijk op sommige vlakken een beetje stilvallen. Je bent één en al zorg, de kinderen in het middelpunt, tot je beseft dat er vroeger leuke dingen waren die je terug af en toe zou willen opnemen. Reizen, uit eten, sporten, beetje bij beetje, met vallen en opstaan, probeer je die dingen terug te doen samen met de kinderen. Je zoekt voor al die leuke dingen kindvriendelijke oplossingen. Culturele uitstappen met de kinderen hebben we nog niet gedaan, maar we denken er wel al over na.

Radisson Blu Hotel Hasselt Panorama

Els de Schepper stond al lang op het verlanglijstje en omdat het nu eenmaal moeilijk is een voorstelling te vinden op de juiste dag en plaats, die ook nog niet is uitverkocht, maken we er meteen een weekenduitstap van in Hasselt. Eerst shoppen in Hasselt en ’s avonds naar het cultureel centrum. De voorstelling schiet meteen uit de startblokken en valt niet meer stil. Meer dan 2 uur wordt het lachen en zingen, gieren en gillen. Onze verwachtingen worden volledig ingelost. Bovendien is deze voorstelling een compilatie van de beste momenten uit haar 20-jarige carrière. Allemaal nieuw voor ons en leuk om te genieten van wat je ooit gemist hebt. De avond sluiten we af met een cocktail in de skylounge van het Radisson Blu hotel.

Radisson Blu Hotel Hasselt Gevel

Na een super lekker ontbijt trekken we naar de bossen rond Bokrijk. We doen er een lange wandeling en genieten van de rust en de schoonheid rondom ons heen. Soms hoeft het niet meer dan dit te zijn …

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen